En akevittpunsj er nesten selvskreven på nasjonaldagen
Med bare litt hjelp fra importert kanel og sitron blir det så helnorsk som det kan bli.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Med bare litt hjelp fra importert kanel og sitron blir det så helnorsk som det kan bli.
Les hele sakenPlanter's Punch er en karibisk drink med lange tradisjoner og dermed utallige komposisjoner. Med denne er du i nærheten av originalen, men med betydelig mer smak.
Les hele sakenDet er utrolig hvor mye smak rom, sitronsaft, brunt sukker og en dæsj appelsinbitter kan gi. Leskende og varmende på samme tid. Akkurat det vi trenger på årets lyseste kveld.
Les hele sakenDet er sankthansaften og forhåpentligvis varmt. Denne drinken er ikke bare leskende og knallgod, men også lett å lage til mange.
Les hele sakenPimms no 1 er britenes favoritt blant sommerlige drinker. Og det forstår du raskt når du smaker på denne lettmiksete klassikeren.
Les hele sakenPunsj eller bowle er en veldig takknemlig måte å servere mange på. Denne oppskriften gir suksessgaranti.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenDenne kvelden får du smake 10 forskjellige årganger av klassikeren Fontalloro fra Felsina, helt tilbake til 1990.
Les hele saken9. mai tar Weingut Maximin Grünhaus turen til Trondheim for å vise fram noen av sine beste viner og fortelle historien bak.
Les hele saken9. mai inviterer vi til rosévinsmiddag på Stock i Oslo, smak franske, lyse roséviner til en sommerlig meny i Bjørvika.
Les hele sakenBistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.
Les hele sakenOxney Estate er drevet av en norsk kvinne, 24. april kan du møte henne og smake hennes viner.
Les hele sakenVi er så heldige å få besøk av Rocche Costamagna, som har med seg sine beste viner og gode historier.
Les hele sakenSmak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.
Les hele saken5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Det er ikke at du sparer så mye, med noen unntak, men da er du hvert fall sikret at du tar med deg noe som er virkelig godt.
Men også whiskyer - både skotske, japanske og amerikanske - som kommer til å havne i samlinger og kanskje aldri åpnes.
Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.
Den og i tillegg til noen andre gamle gode kjenninger som du nå kan plukke med deg på neste poltur, veier opp for det som ikke er særlig spennende. En hvitvin er imidlertid helt ny i basishylla.
5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Les hele sakenIshavsrøye er i sannhet en delikatesse, og får ekstra drahjelp med denne innpakningen.
Les hele sakenSmak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.
Les hele sakenOm du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenBistro Tolvte på toppen av Munch-museet viser sin strålende matlaging til viner fra fire av de aller beste produsentene i Tyskland.
Les hele sakenSyrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.
Les hele saken