Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.
Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.
Kveite er en delikatesse Her serverer vi saftige fileter med hjemmelaget hollandaisesaus og aspargesbønner.
Laks liker alle. Spinat er det kanskje verre med.Trikset er å kombinere spinaten med noe ekstra godt, som hvitløk, smør, fløte og ost. Da klarer ingen å si nei.
Bak en fletteloff med ost. Alt du trenger av ingredienser finner du i oppskriften som er veldig enkel og som gir det loff du garantert kommer til å bake flere ganger.
Cupcakes med deilige norske bær, som du att på til topper med krem, blir herlige. Du kan servere de til både liten og stor. Alle blir begeistret hvis du følger våre enkle oppskrift.
Muffins med blåbær og bringebær, som du topper med krem, er super godt. Det er bare å følge vår enkle oppskrift så kan de servere liten som stor.
Oppskriften på denne ostekaken med jordbær får hvem som helst til å få vann i munnen. Kaken kan du lage på forhånd, eksempelvis kvelden før, og ha stående i fryseren.
Scones med havregryn smaker fortreffelig. De lager du enkelt selv. Etter 15 minutter i ovnen er de klare. Her oppskriften.
Mandelflarn er herlige, knasende julekaker med mandler. Server de gjerne ved siden av en iskremdessert. Her er den enkle oppskriften.
Dette er oppskriften på en kringle som virkelig smaker fest. Følg oppskriften og alle som smaker kommer i feststemning.
Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende. Prøv de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré.
Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter middagen med kjøtt i går.
Selvgjort er velgjort, og skolebrød med hjemmelaget vaniljekrem i midten er barnas favoritt. Det er heller ikke så vanskelig som du kanskje tror.
Berlinerkranser er en favoritt blant småkakene til jul. De er søte, de er små, bakt med mange eggeplommer og deretter dyppet i deilig perlesukker.