Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Baked Alaska, Omelette Norvegienne, Omelette Surprise eller alle navn som brukes om denne franske klassikeren "stekt iskrem".
Pærer og valnøtter er en klassisk smakskombinasjon som synger i skjønn harmoni. Tronende på toppen av rik risgrøt gjør de seg ekstra godt - se bare her.
Gjør risgrøten festklar med denne iøyenfallende og smaksrike toppingen.
Ta risgrøten til nye høyder med denne innbydende oppskriften. Nøtteaktig brunet smør gjør seg utmerket sammen med syrlig rømme og friske epler. Et dryss med hasselnøtter gjør grøten ekstra luksuriøs.
Beouf Bourginon er herligsk fransk. Den perfekte selskapsrett, når det skal slås litt ekstra på stortromma. Den kan helt fint lages i god tid i forveien, da smaker den enda bedre.
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Opprinnelsen til denne kaken er nær sagt selvsagt amerikansk. Mye av alt er typisk for kakene som faller i smak der. Denne utgaven er søt
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.
Prinsessekake er en uimotståelig bollekake med deilig tykk vaniljekrem og som her toppet med sommerens friske bær.
Lag en herlig omelett raskt og enkelt. Du skal ha i pølser så blir den enda bedre. Her er den enkle oppskriften.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
I denne drinken får du skogen rett i glasset. Og hvis du pynter med en kongle smaker den ikke bare skog. Den ser slik ut også.
Mini pølseruller er en spennende og delikat måte og nyte pølser på. Sammen med fiken- og tomatchutney er dette en herlig smaksopplevelse.