ingredienser

Oppskrifter som inneholder pepper

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 5 minutter

  • 1 time 30 minutter

    Fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er oppskriften på den de helst spiser i Troms.Nemlig kjøttmølja.

  • 1 time 30 minutter

    Slik vil de ha fårikålen i Rogaland. Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.

  • 40 minutter

    Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.

  • 15 minutter

    Legg scampi på grillen etter at du har tredd de på spyd sammen med urter og eventuelt den smakfulle pølsen. Du kan også bruke paprikapulver.

  • 20 minutter

    Spekeskinke er nydelig når den får noen minutter i ovnen. Stekt blir den sprø og deilig, og helt perfekt i salater som denne i denne oppskriften.

  • 15 minutter

    Lag en salat med melon og fetaost. Det er så enkelt at du kan servere den i løpet av 15 minutter maks. Følg den enkle oppskriften du finner her.

  • 45 minutter

    Jordskokksuppe med spekeskinke er virkelig smakfull og delikat. Selvsagt med norsk spekeskinke som tilbehør. Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.

  • 5 minutter

  • 30 minutter

    Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.

  • 2 timer 30 minutter

    Når kjøttet får godgjøre seg over lang tid som i denne oksegryten, blir kjøttet så mørt at det nesten faller fra hverandre.

  • 35 minutter

    Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.

  • 20 minutter

    Denne retten lager du på maks 20 minutter. Grønnsakene woker du raskt i panna. Dermed kan du servere.

Forsiden akkurat nå
At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour
+

At ting tar tid, gir mening for Elenore Latour - den nye sjefen for Louis Latour

28 år gamle Eleonore Latour har startet jobben med å leve opp til en snart 300 års familietradisjon i Burgund.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene
Guide
Oppskrifter på fårikål

Hvis du trodde fårikål er det samme over hele landet, ta en titt på disse oppskriftene

Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter alt etter hvor i landet du befinner deg - se oppskriftene her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking 22. september i Oslo

Få servert 8 fantastiske viner fra Piemonte

Den 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lammestek får du ekstra mye skryt av
Dagens rett

Lammestek får du ekstra mye skryt av

Lammestek er selvsagt i lammesesongen. Denne oppskriften har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.

Les hele saken