Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.
Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.
Selv om Margherita er en svært enkel pizza med sine få ingredienser, er den kanskje litt vanskelig å få til. Dette klarer du fint, bare følg oppskriften nøye.
Du må ikke trene til Birken for å klare denne. Birkebeinerpizzaen kan alle klare å lage. Den er lett å lage og smaker fantastisk.
Denne kombinasjonen har du kanskje aldri tenkt på. Derfor må du prøve sopp-pai med bacon. Her er oppskriften.
Alle har vel spist tørre og seige svinekoteletter. Følger du vår oppskrift blir du garantert fornøyd.
Den berømte grillkokken Craig Whitson anbefaler denne oppskriften på coleslaw.
Grilling er ikke bare forbeholdt helgen, og disse grillspydene er ekstra rask hverdagsmat. Tyrkisk kebab smaker fortreffelig. Her den enkle oppskriften.
Du trenger bare denne salaten når du har rester av fisk, skalldyr, kjøtt eller spekemat. Den kan også serveres med vegetariske alternativer.
Det er enklere enn du tror å helgrille en entrecôte. Følg denne enkle oppskriften så kan du raskt servere.
Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.
På 10 minutter lager du en enkel aioli som smaker veldig godt. Prøv denne oppskriften. Garantert vellykket.