- Baconbiff:
- Surr 2 skiver bacon rundt hver biff og fest med tannpirker. Bruk sterk varme og la margarinen bli nøttebrun før du legger i biffene.
- Krydre biffene og legg dem i stekepannen. Skru ned temperaturen. Legg ikke for mange biffer i pannen om gangen.
- Når kjøttsaften begynner å piple på overflaten, er det på tide å snu biffene.
- Etter et par minutter vil rosa kjøttsaft sive ut på toppen av biffene. Da er biffene medium stekt. La de hvile en kort stund før servering.
- Grønnsaker med sting:
- Fres løk og aspargesbønner i smør og olje 2-3 minutter. Tilsett spinat og chili og fres videre i ett minutt.
- Server biffene med grønnsakene, hasselbackpoteter og choronsaus .
Tips: Hvis du ønsker å forenkle retten, kan du fint bruke bearnaisesaus på pose og røre inn dampet tomatpuré mot slutten.
Lær mer om hvordan du skal tilberede biffkjøtt her