Du vet nok at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk. Derfor skal du prøve denne deilige retten-
Du vet nok at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk. Derfor skal du prøve denne deilige retten-
Sandefjordsmør er en av de enkleste sausene som finnes, og en av de mest suksessfulle følgene til torsk.
Denne grillsausen er en favoritt til svinekjøtt, ribbe og kyllingkjøtt.Det vanligste er å pensle kjøttet etter steking eller mens det grilles.
Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.
Poteter fra dagen før er perfekt i en salat. Du bør prøve rødbet- og potetsalat. Det tar deg maks 20 minutter før du kan servere den. Her er oppskriften.
Med så gode råvarer som torsketunger behøver du ikke gjøre så mye. Legg de panna etter at du har panert de så kan du raskt servere med den deilige sausen vi foreslår.