Bakte egg er deilig og luksuriøs frokost. Denne varianten med Bimi® og syltede sennepsfrø er ekstra innbydende.
Bakte egg er deilig og luksuriøs frokost. Denne varianten med Bimi® og syltede sennepsfrø er ekstra innbydende.
Pasta, smør, ost og pepper er alt du trenger for å lage denne klassiske romerske pastaretten.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.
Denne oppskriften må du prøve: Sjokoladeostekake med kaffegelé. Men vi har noen forslag i selve oppskriften om du ikke kjører kaffelinja som eksempelvis kakao.
Dette er dessert alle vil elske. Du blir nødt til å lage den flere ganger med alle de gode ingrediensene som setter et punktum for et herlig måltid.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Denne mektige og mektig gode sjokoladekaken nytes helst i små biter. Den kan også stekes i langpanne. Da er det lettere å skjære i små kvadrater. Perfekt for deg som egentlig ikke har tid å bake kake midt i uka.
Marengs, hylleblomst og bringebær er suksessformelen for denne kaken som forfører alle.
Chocolate Chip Cookie Ice Cream er en såkalt guilty pleasure - og veldig amerikansk hvor ustekt deig blandes med iskrem. En typisk elske- eller hate-dessert.
Denne oppskriften har vi fått fra Publiko i Oslo hvor den er en av flere vegetaralternativer på deres meny bestående av småretter.
Tekake er en tradisjon som for det meste er knyttet til Trøndelag og Nordland. Denne oppskriften kommer fra Melhus Bakeri på Heimdal og dette er deres bestselger. Der i gården heter den thekake.
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.