Ovnsbakte egg med Bimi og syltede sennepsfrø
Bimi

Ovnsbakte egg med Bimi og syltede sennepsfrø

Bakte egg er deilig og luksuriøs frokost. Denne varianten med Bimi® og syltede sennepsfrø er ekstra innbydende.

Fremgangsmåte

Sylt sennepsfrøene kvelden før servering. Bland eddik, vann, salt og sukker i et lite sylteglass og rør om til sukkeret har løst seg opp. Legg i sennepsfrøene og laurbærbladet, skru på et lokk og sett glasset i kjøleskapet over natten.

Forvarm ovnen til 180 grader med en langpanne på nest nederste rille.

Legg en toppet spiseskje crème fraîche i bunnen av fire små ildfaste former og knekk i et egg i hver. Strø over litt finhakket persille, en klype muskat og salt. Legg i et par Bimi®-stilker i hver og en spiseskje til med crème fraîche.

Sett formene i langpannen og hell i nok kokende vann til vannbadet når 1/3 opp på kanten av formene. Stek dem i 15-20 minutter til eggehviten er stekt, men eggeplommen fortsatt er rennende. Løft formene veldig forsiktig ut av vannbadet og sett på tallerkener.

Stek brødskivene i en stekepanne med smør på middels varme til de er gylne og sprø på hver side og skjær dem i pinner.

Server eggene toppet med litt ekstra persille, syltede sennepsfrø og en klype chili. Brødpinnene legger du ved.

 Her finner du mange grønnsaksretter som smaker veldig godt

På jakt etter flere oppskrifter med egg? Sjekk her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Bimi

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her