Kyllingleverpateer er en av franskmennenes yndlingsretter. Den kan varieres i det uendelige. Her får du oppskriften som du lett fikser selv med litt cognac og maderia.
Kyllingleverpateer er en av franskmennenes yndlingsretter. Den kan varieres i det uendelige. Her får du oppskriften som du lett fikser selv med litt cognac og maderia.
Slik skal du helsteke kalkunen, Og du skal ha gremolata som tilbehør. Det siste setter en ekstra spiss på måltidet. Oppskriften på det hele finner du her.
Røkelaks og tagliatelle er kjapt å lage og skikkelig hverdagsmat. Du server retten i løpet av 15 minutter.
Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.
Vi spritet opp den klassiske blomkålsuppa med to virkelige eksklusive norske produkter. kamskjell og spekeskinke. På 20 minutter har du den på bordet.
Laksespyd er deilig på grillen. Med fennikel og spisskumin blir det deilig måltid.
Helstekt svinefilet er herlig når du tilfører fruktig tilbehør og appelsinsaus. Følg oppskriften og du kan servere en suksess.
La kyllingfileten få kose seg på deilige rotgrønnsaker. Vi kan garantere at de rundt bordet vil gjøre det samme.