Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.
Vi spritet opp den klassiske blomkålsuppa med to virkelige eksklusive norske produkter. kamskjell og spekeskinke. På 20 minutter har du den på bordet.
Laksespyd er deilig på grillen. Med fennikel og spisskumin blir det deilig måltid.
Helstekt svinefilet er herlig når du tilfører fruktig tilbehør og appelsinsaus. Følg oppskriften og du kan servere en suksess.
La kyllingfileten få kose seg på deilige rotgrønnsaker. Vi kan garantere at de rundt bordet vil gjøre det samme.
Gå for en middag som smaker. Andebryst, rødløk og søtepoteter smaker jul uten å være julemat. Denne kan du bruke hele året. Bare prøv.
Denne retten har et internasjonalt preg som gjør den ekstra deilig. Vil helt sikkert falle i smak.
Dette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingrediens er oppskriften. Her er den.
Det er ikke mye som kan slå en perfekt stekt biff. Ikke bare er det utrolig godt. Legger du til grønnsaksragu og rødvinssaus blir middagen fullkommen.
Blåskjell er hverdagsluksus nummer én. Denne oppskriften tar deg et steg videre fra den klassiske måten å tilberede skjellen på.