ingredienser

Oppskrifter som inneholder vann

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 1 time 40 minutter

    Har du akkurat plukket kantarell eller har de i fryseren kan du lage en fantastisk sopp-pai. Følg bare vår enkle oppskrift og du har et herlig måltid foran deg på bordet.

  • 45 minutter

    Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.

  • 3 timer 20 minutter

    Hvit sjokolademousse med solbærsaus er lett å lage og ingen kan si nei takk.

  • 30 minutter

    Saftig biff, lynstekt i en rykende varm wokpanne, er både raskt og smakfullt. Med denne oppskriften lager du raskt et mettende og utrolig smakfullt måltid til hele familien.

  • 30 minutter

    Selvfølgelig kan du kjøpe denne saften ferdig på flaske i butikken. Vi kan love deg at den blir mye bedre hvis du lager den selv, og det er enkelt.

  • 5 minutter

  • 1 time

    Klart du kan lage marmelade av gulrøtter. Marmeladen får en nydelig oransje farge og smaker deilig av sitron og ingefær. Servere den til ost eller bruk den som pålegg.

  • 1 time

    Ripsgelé lager du på en to tre. Kanskje en overdrivelse det, men enkelt er det hvis du følger vår oppskrift.

  • 1 time

    Du skal gelé av rognebær og epler. Det er veldig godt på brødskiva ved siden av kjøttkakene eller viltkjøttet. Her får du oppskriften.

  • 20 minutter

    Det er enkelt å lage solbærsyltetøy. Passer perfekt til et nybakt rundstykke, som kakefyll eller i en dessert.

  • 50 minutter

    Her er oppskriften på hvordan du selv kan lage deilige appelsinmarmelade med smak av vanilje.

  • 15 minutter

    Eplemos er aller best når du lager den selv. Du kan bruke den på brødskiva, til osten eller til desserter. Det tar deg noen minutter å lage den.

  • 15 minutter

    Plommesyltetøy er enkelt og kjapt å lage. Passer så vel på brødskiva som i kaker og i desserter.

  • 20 minutter

    Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan du det på brødskiva, i desserter og i kaker.

  • 20 minutter

    Har du rester av flere bærsorter til overs kan du lage godt syltetøy som her med rips, bringebær og solbær.

  • 20 minutter

    Denne risottoen er enkel å lage, men svært raffinert. Med skogsopp eller sjampinjong og cherrytomater blir den like god som det høres ut som.

Forsiden akkurat nå
101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet
+
Tester

101 nyheter spesialpol testet: Cabernet og tanniner krever stor tålmodighet

Og ikke minst et romslig vinbudsjett, for toppvinene fra Bordeaux har økte mye i pris bare på ett år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering - men skaff deg flaskene nå

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin
+
Godbiter i pollisten

Her får du et nytt syn (og smak) på chilensk vin

Gjennom gamle og upodete vinstokker, økologisk dyrking og forsiktig vinmaking skaper De Martino et nytt og spennende møte med chilensk vin.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Old-school rødvinskupp fra Portugal
+
Ukens vin

Old-school rødvinskupp fra Portugal

149,90 er utrolig billig for denne økologiske vinen som representerer en solid tradisjon fra det indre av det portugisiske høyland.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing
Dagens rett
Burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Slik lager du en helnorsk burger av reinsdyr med kantareller og multedressing

Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken