Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Plommesyltetøy er enkelt og kjapt å lage. Passer så vel på brødskiva som i kaker og i desserter.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
Gulrot kan du også bruke i marmelade. Sammen med klementiner får du en liten smaksopplevelse.
Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.
Kan te og appelsinmarmelade kombineres lurer du kanskje? Visst kan det, og i et og samme syltetøyglass.
En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Mostarda passer veldig godt til parmesan og andre oster, til kokt kjøtt og til andre kjøttretter.
Hyse, eller kolje som den også kalles, er etter manges mening den aller beste fisken i torskefamilien. Svært anvendelig og en god partner til lett fruktige hvitviner. Særlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenPlanleggingen starter dagen før, men når kjøttet er vel marinert og paprikasausen ferdiglaget, er middagen rett rundt hjørnet.
Les hele sakenNorskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele sakenJordbær får vi ikke nok av nå mens sesongen er på topp. Prøv en av disse oppskriftene med sommerens sunneste i hovedrollen.
Les hele sakenFerdigrenset krabbe er den beste fast-food som finnes. Perfekt til fredagskosen.
Les hele sakenDenne helgen oppfordres du til å ta en liten latino. Eller kanskje en stor, for denne drinken blir garantert ikke stående igjen på bordet - halvdrukket. Frisk kombinasjon av vodka og tequila gjør den til en potensiell sommerfavoritt.
Les hele saken