Ali Babas gryte

Ingredienser
Svinekjøtt i fingerstykker
Oksekjøtt "
Kalvekjøtt "
Lettsaltet sideflesk
gulrøtter
Paprika
Stangselleri
Sjampinjongs
Sølvløk på glass
Rødløk
Friske epler og pærer
Fruktcocktail i boks
Tomatpurè,
er der noen andre grønnsaker du vil ha i..! ( velbekomme)
Mangochutney
Bananer (deles i store runde biter og legges på toppen ved servering)
Kremfløte
Terninger med "Maggi" klar kjøttsuppe/eller en pose med kjøttkakesaus
Fargen tilpasses med sukkerkulør.

Fremgangsmåte

Stek kjøttet, has over i en gryte, krydres med malt paprika, karri, hvit pepper og salt.
Stek der etter de andre ingrediensene på pannen
Kok ut pannen med litt vann mellom hver gang
Grønnsaker og frukt i tilpasset størrelse (omtrent som Sjampinjongs)
Fruktcocktailen er den siste som skal oppi, for ikke å koke til graps
Det skal ikke tilsettes noe veske bortsett fra det du koker ut pannen med.
Kremfløten tilsettes ved avslutningen.
Hvis du synes gryten er forlite jevnet, strø på Maisena lys jevner.

Serveres med ris og frisk salat "vinagrette"
Baguetter

Sendt inn av Thor Oddbjørn Gramstad

Forsiden akkurat nå
Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her