Vajra Moscato d'Asti 2020

I denne oppskriften er avocadoen ikke mer framtredende enn at den passerer hos selv den mest konservative som insisterer på vanilje som eneste akseptable smakstilsetning.
Skrell de modne avocadoene og ha kjøttet i en blender med limesaft, mynte og glukose. Kjør til luftig mos. Pisk eggeplommer og melis til luftig eggedosis. Pisk fløte til stiv krem. Vend avocadomosen inn i eggedosisen. Vend deretter inn kremen.
Ha i en iskremmaskin eller i en boks som du setter i fryseren. Ta den ut et par ganger underveis for å røre slik at innfrysingen blir jevn. Det tar 3-4 timer.
Tips:
Ta iskremen ut av fryseren 20 minutter før den skal brukes og bruk en isskje som du dypper i kokende vann for å forme fine kuler.
Server iskremen med frisk frukt, eller som den er.
Se våre andre oppskrifter på iskrem og sorbet
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif