Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Monica Gjerken
En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.
Biff av indrefilet smker fortreffelig året rundt, men når den før følge av Parma-skink rotgrønnsaker og en smaksintens urteolje, blir det virkelig fest.
Bak denne retten står mesterkokk og småbarnspappa Kjartan Skjelde og Berit Nordstrand, legen og seksbarnsmoren som er kjent for sine kostholdsråd.
Kjøttpudding kan lage såvel til hverdags. Denne grove kjøttpuddingen før følge av både paprika, mais og en deilig kålstuing.
Travle dager betyr veldig ofte lettvinte og raske måltider. Derfor skal du lage et måltid som passer inn. Nemlig superraskt å lage og samtidig tilsvarende godt og mektig.
Green Goddess-dressingen gir liv til alt fra kål og hjertesalat til grillet kylling fra butikken.
Les hele sakenOpprinnelsen har ikke det beste renommet, men det er som med hunden og hårene, for selv Robertson kan by på gull i flytende form.
Les hele sakenOg det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.
Les hele sakenDenne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.
Les hele sakenDet vil si pestosausen er unntaket. Vi kan love masse smak og det på kort tid.
Les hele sakenDenne hvitvinen er både aromatisk og syrefrisk og med nok fylde til å følge augustmenyen.
Les hele saken