Skjær grønnsakene opp i like store biter.
Wok biff og sjampinjong i oljen til det er litt brunt. Tilsett grønnsakene og wok videre i 3 minutter.
Dryss over peanøtter og bland inn hakket koriander.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En oppskrift som tar deg under halvtimen å lage. Wok med saftig biffkjøtt sier ingen nei til. Og vi kan love deg at den ikke er smaksfattig. Tvert om.
Skjær grønnsakene opp i like store biter.
Wok biff og sjampinjong i oljen til det er litt brunt. Tilsett grønnsakene og wok videre i 3 minutter.
Dryss over peanøtter og bland inn hakket koriander.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Chow Mein er en klassisk kinesisk rett med nudler, kylling, grønnsaker, og ikke minst chili. Spe på med mer av det siste hvis du vil ha den hottere.
Denne retten lager du på noen få minutter og kan kose deg med lenge.
Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.
Les hele sakenØyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenPepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.
Les hele saken