Ciabatta med bacon og sennep er perfekt dagen-derpå-mat

Ciabatta med bacon og sennep er perfekt dagen-derpå-mat

Litt tungt etter gårsdagen? Her er det trøst å finne i noen godt å begynne morgenen med.

Fremgangsmåte

Skjær soppen i skiver og brun den i pannen sammen med baconskivene.

Del ciabattabrødet og smør på med en blanding av majones og sennep.

Tips:
Du kan også bruke daggammelt brød i skiver.

Legg skinke, bacon, brunet sopp, tomatskiver og mozarella.

Sett ciabattabrødene i ovnen på sterk varme, til osten smelter. Strø på litt ruccola og server.

Her har du flere oppskrifter på deilige ciabattaer

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen