Her har du flere oppskrifter på deilige ciabattaer
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En veldig enkel ciabatta å smøre sammen når du har dårlig tid eller fyser på noe godt.
Her har du flere oppskrifter på deilige ciabattaer
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif
Det tar litt tid å lage disse cibattene for deigen må heve. Mens du venter kan du gjøre andre ting.
Litt tungt etter gårsdagen? Her er det trøst å finne i noen godt å begynne morgenen med.
Ciabatta med surdeig gir en ekstra saftig og holdbar brødbakst. Til suppe eller andre varmretter samt til blings og sandwich med pålegg.
Denne fylte ciabattaen kommer du til å elske. Med alt det gode fyllet blir det en sukesss hvis du også inviterer flere og bare øker ingrediensene med tilsvarende mengde.
Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.
Les hele sakenSafranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenTa for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.
Les hele sakenHeidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele saken