Skrell eplene, fjern kjernhusene og del opp i båter.
Smelt smør. Visp egg og sukker til eggedosis. Rør smør og melk vekselvis. Bland mel og bakepulver og tilsett.
Vend inn eplebåtene. Fordel jevnt i langpanne. Stekes i 35 min ved 180 grader.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Eplekake er også den ultimate løsningen for epler som får rynker i for tidlig alder. Denne kaken er utrolig god og serveres oss av Thorbjørnrud Hotell.
Ikke tvil om at eplekake er en av nordmenns favoritter. Her får du oppskriften som garantert blir vellykket. Rask å lage er den også.
En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.
Les hele sakenNorskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.
Les hele saken70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.
Les hele sakenMens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.
Les hele sakenSeibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.
Les hele sakenVannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.
Les hele saken