Eplekake
Foto: Inkognito

Eplekake

Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør au du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.

Fremgangsmåte

Smør, sukker, mel og bakepulver smuldres sammen. Rør i sammenpiskede egg.

Deigen fordeles over i en smurt, rund kakeform. Rens og del eplene i båter som legges tett over deigen.

Dryss over hakkede mandler, sukker og eventuelt kanel. Stekes i ca. 30 minutter ved 200 grader.

Eplekake serveres varm, lunken eller kald. Pisket krem eller rømme, is eller vaniljesaus er deilig ved siden av.

Her finner du veldig mange oppskrifter på deilige kaker

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen