La kremosten smelte i varm melk og tilsett tomatbønnene og pølser i biter. Server retten rykende varm med en salat til.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.
Blomkålbiff er et vellsmakende og godt alternativ til biff for deg som spiser vegetarmat, eller vil tillføre kostholdet ekstra grønnsaker. Med den jemenske koriandersausen Zhoug blir dette et smaksintens og deilig måltid.
Smuldrepai er en enklere variant av en pai, men smaker minst like godt. Varier den gjerne med andre bær og frukter.
Dette er en rett som alle vil like. Dessuten er den kjapt å lage.
Rundt middelalderbyen Soave lages noen av Italias beste hvitviner av druen garganega. Nylig er det innført ny regler i form av 33 vinmarksnavn som kan nevnes på etiketten. Vi sjekker hva det innebærer og hvordan framtiden for Soave ser ut.
Les hele sakenValpolicella er en av Italias mest kjente vinregioner, primært for sin kraftfulle amarone og ripasso. Men regionen står nå foran en tid med endringer i regi av en ny generasjon vinmakere med nye ideer og ambisjoner.
Les hele sakenChinon og cabernet franc som lagringsobjekt er i trygge hender fra denne produsenten som har veldig gunstige priser.
Les hele sakenDirekte pressete pinot noir-druer med høy syre gir en veldig lys og elegant rosévin som balanseres av litt restsødme. Perfekt til krydret mat.
Les hele sakenHar du levd noen tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Sikre deg oppskriften.
Les hele sakenMed en god skorpe av persille, hasselnøtter og loff, blir torsken saftig helt fram til den skal spises.
Les hele saken