Fiskesuppe med egg- og sitronsaus
Foto: MarynaVoronova

Fiskesuppe med egg- og sitronsaus

Denne retten heter psarosoupa avgolemono i Hellas.

Fremgangsmåte

Kok opp fiskekraft, olje og salt. Ha i poteter og grønnsaker og kok i 15 minutter. Legg i fisken, kok sakte opp, trekk kasserollen til side og ta av skum på overflaten. La suppen trekke på svak varme i 15 minutter. La kasserollen stå i 5 minutter. Ta fisken forsiktig opp og legg den og grønnsakene på serveringsfat eller tallerkener. Hold det varmt.

Pisk sammen egg og sitronsaft. Tilsett 2 dl varm fiskekraft mens du pisker kraftig. Ha blandingen tilbake i suppen mens du rører hele tiden. Varm opp suppen under omrøring, men la den ikke koke, da skiller den seg. Smak til med salt og pepper.

Tips:
Du kan også servere suppen ved siden av fisken og grønnsakene.

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen