Fransk burger
Foto: Eva Brænd

Fransk burger

Fremgangsmåte

Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side.

Varm opp de hjemmelagde hamburgerbrødene og fyll med sennep, salat, brie, burger, cornichonagurker, rødløk, tomater, majones og  spirer.

Server noen av disse gode potetene ved siden av

Mange er veldig fascinerte av det franske kjøkken og det med god grunn. Hamburgeren er ikke av fransk opprinnelse, men det trenger  ikke å sette en stopper for at man lar seg inspirere til å sette en fransk spiss på smaken.

Se hvordan du lager burgere i denne flotte videoen

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen