Grillede kyllinglår med tzatziki og båtpoteter

Grillede kyllinglår med tzatziki og båtpoteter

Fremgangsmåte

Del potetene i båter og gni dem inn med salt, pepper og olivenolje. Pakk potetene og sitronbåter i aluminiumsfolie og legg dem direkte på grillkullet i 20 minutter.

Lag tzatziki av slangeagurk, finhakket hvitløk og yoghurt. Ha yoghurt over i et kaffefilter og la det renne fra seg væske en times tid.

Vask og del agurken i to. Skrap ut frøkjernen i midten og riv den grovt på et rivjern. Ha agurken i et dørslag og la det renne fra seg litt væske. Bland youghurt, agurk og hvitløk.

Server kyllinglårene med tzatziki og en enkel salat av mini spinatblader, honningmelon i biter og finhakket rødløk.

Sendt inn av Prior

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen