Grovt rundstykke med pepperoni og ost
Foto: Nadin Martinuzzi

Grovt rundstykke med pepperoni og ost

Lag grove rundstykker med litt fart i. Det får du med denne oppskriften der pepperoni og ost er med.

Fremgangsmåte

  1. Skjær rundstykket i firkanter nesten helt gjennom.
  2. Ha ost og pepperoni i skjæreflatene.
  3. Smelt smør i en kjele og tilsett hvitløk og timian. Hell blandingen forsiktig over rundstykket.
  4. Ha litt ekstra ost på toppen og pakk rundstykket inn i aluminiumsfolie.
  5. Stek rundstykket midt i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Ta av folien og etterstek i 5 minutter til.

Her får du mange veldig gode oppskrifter på brød i mange varianter.

Her kan du forsyne deg av veldig mange oppskrifter på sandwich

Overrask med spennende rundstykker

Vi har flere fristende oppskrifter på rundstykker

Og vi har flere fristende oppskrifter på scones

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for brød og korn

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne festkaken lager du på et blunk
Ukens kake

Denne festkaken lager du på et blunk

Noen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her