Hvitløksbrød
Foto: jabiru

Hvitløksbrød

Fremgangsmåte

Skjær brødet i skiver, men ikke helt gjennom. 

Hvitløkssmør:
La smøret blir mykt. Bland med finhakket hvitløksfedd og bladpersille. Tilsett chiliflak. Smak til med  sitronsaft. For helt jevnt smør kan du bruke en food processor. Lag gjerne dobbel porsjon. Smøret holder seg en uke i en tett boks i kjøleskapet. 

Smør hvitløkssmør på skivene. Klem brødet litt sammen og sett på en bakeplate under grillelement eller i varmluft ved 180 grader i 5-10 minutter til sprø overflate. 

Tips:
Du kan godt bruke daggammel loff til dette. En fin måte å gi kjedelig brød nytt liv.

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen