Ingefærposjert ørret med nudler
Tone Midtgård, Trondheim

Ingefærposjert ørret med nudler

Fremgangsmåte

Kok opp vannet med 1/3 av løkstrimlene, ingefæren, chilien, fiskesausen og soyasausen. La det småkoke i 15 minutter. Ta så ut løken, ingefæren og chilien med en hullsleiv og kast det. Smak på kraften, og tilsett mer chili eller soyasaus hvis du vil ha den mer salt eller sterk.

Deretter, mens kraften koker, tilsett de andre ingrediensene i henhold til koketid. Først squash og resten av løken - de trenger 4-5 minutter, så nudlene (les på pakken hvor lenge må koke), deretter fisken, som tar ca. 2 minutter, og tilslutt spinaten, som bare trenger å falle sammen.

Server i varme skåler eller dype tallerkener.

Sendt inn av Tone Midtgård, Trondheim

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her