Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Marius Krogh
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Pai er mye lettere enn det du tror, og det er ingen sak å lage en velsmakende og herlig rett når du bruker kylling i paien.
Hjemmelaget pizza er aller best. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
Vi regner med at grillen er klargjort som våren og dermed for dagens oppgave.
Les hele sakenGrillet gravlaks med potetsalat bare ber om at grillen fyres opp. Ansjosdressing setter en ekstra spiss på kombinasjonen.
Les hele sakenEn favoritt i kategorien chardonnaychampagne som også byr på veldig god valuta for pengene.
Les hele sakenDen kombinerer lys rød frukt med stor saftighet og moderat alkohol. Vin som fint kan nytes utendørs og lett avkjølt.
Les hele sakenSmak 5 viner fra Friuli-Venezia Giuli – et vinområde som fortjener langt mer oppmerksomhet. Smak et bredt spekter av druetyper til 4 smakfulle retter fra en av Oslos mest autentiske italienske restauranter, Vineria Ventidue.
Les hele sakenNår saftig and og vin fra Argentina møtes i harmoni, får også du en gyllen mulighet til å skinne som vertskap.
Les hele saken