La Martinière Beaujolais 2001/2002

Her er kanskje en litt uvant måte å grille makrell på, men den bør du absolutt prøve. Vi kan love deg en smaksopplevelse uten om det vanlige.
Rens og tørk filetene med papirhåndkle. Legg filetene i en form. Bland marinaden og hell over fisken. Dekk med plastfolie og sett i kjøleskapet i noen timer. Ta ut like før grilling/steking og tørk godt med papirhåndkle.
Stek i vegetabilsk olje med skinnsiden ned til den er sprø og fisken er nesten gjennomstekt. Vend og stek i 20-30 sekunder på kjøttsiden. Du kan godt ta vare på marinaden, sile den og koke opp og servere ved siden av.
Se også oppskrifter på Marinert tofu og Reddiksalat .
Lyst på en annen oppskrift med makrell
Grillretter med sjømat du får vann i munnen av finner du her
Og her finner du veldig mange deilige grillretter
Mariner selv med disse gode marinadene
Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Apéritif