Fordel jordbærene i fire serveringsskåler. Bærene kan ev. skjæres i skiver.
Dryss over litt sukker. Hell et glass egglikør i hver skål. Fordel pisket krem over.
Her finner du mange deilige desserter
Her får du svært så praktiske kokketips
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne desserten må du prøve. Jordbær og eggelikør og selvfølgelig kremfløte.
Fordel jordbærene i fire serveringsskåler. Bærene kan ev. skjæres i skiver.
Dryss over litt sukker. Hell et glass egglikør i hver skål. Fordel pisket krem over.
Her finner du mange deilige desserter
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Apéritif
Gele laget av hjemmelaget saft smaker himmelsk sammenlignet med den av pulver.
Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.
Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.
Les hele sakenIkke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenTempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele saken