Fordel jordbærene i fire serveringsskåler. Bærene kan ev. skjæres i skiver.
Dryss over litt sukker. Hell et glass egglikør i hver skål. Fordel pisket krem over.
Her finner du mange deilige desserter
Her får du svært så praktiske kokketips
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne desserten må du prøve. Jordbær og eggelikør og selvfølgelig kremfløte.
Fordel jordbærene i fire serveringsskåler. Bærene kan ev. skjæres i skiver.
Dryss over litt sukker. Hell et glass egglikør i hver skål. Fordel pisket krem over.
Her finner du mange deilige desserter
Her får du svært så praktiske kokketips
Sendt inn av Apéritif
Gele laget av hjemmelaget saft smaker himmelsk sammenlignet med den av pulver.
Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.
Gi pannacottaen litt ekstra luksus med champagne, passer perfekt til nyttår eller en annen fest.
Disse miniutgavene av suksessterte har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Perfekt til jul, bursdag eller når du er godtesugen.
Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.
Les hele sakenEn rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenKveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele saken