Julepølser og medisterkaker til juletapas
Foto: Astrid Hals

Julepølser og medisterkaker til juletapas

Julepølse og medisterkaker passer perfekt som tapas. Her får du oppskriften som kun tar deg 15 minutter å lage. Garantert suksess rundt bordet.

Fremgangsmåte

Medisterpølser og medisterkaker stekes i panna. Skjær pølsene i biter og del kakene i to eller fire ved servering.

Skrell gulrøtter, kålrot og poteter og skjær dem i staver eller terninger. Kok grønnsakene knapt møre (ca 5 minutter).

Varm smør og olje i en stekepanne eller grillpanne og stek/grill grønnsakene til de er gyldne.

Legg opp medisterpølser, medisterkaker og grønnsaker som en varmrett.

Slik lager du enkelt dine egne medisterkaker

Tapas er en god løsning for jule- eller nyttårsfesten

Klassiske retter til tapas finner du her

Lag ditt eget pålegg med disse velprøvde oppskriftene

Her får du svært så praktiske kokketips

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 6 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen