Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av
Sennepssild lager du veldig enkelt selv. Vi kan love deg at den smaker ekstra godt. Du kan servere den på frokostbordet, til lunsj eller til et sildebord med venner.
Skal du lage sildebord eller rett og slett serve den herlige fisken på ny måte. Da skal du bruke denne oppskriften som vil imponere alle som får smake.
Lag en deilig julepostei som alle vil sette stor pris på. Her er oppskriften.
Her er oppskriften på en deilig julepostei med ingredienser du lett for tak i. Etter halvannen time kan du gled deg noe veldig godt.
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenSaftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.
Les hele sakenKvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.
Les hele saken