Sennepssild med eplebiter
Foto: Esten Borgos

Sennepssild med eplebiter

Sennepssild lager du veldig enkelt selv. Vi kan love deg at den smaker ekstra godt. Du kan servere den på frokostbordet, til lunsj eller til et sildebord med venner.

Fremgangsmåte

Ta sildebitene ut av laken, legg på tørkepapir og la dem renne av seg. Skjær eple og løk i biter, og finhakk dill.

Bland sammen dill, sennep, sukker, eddik, solsikkeolje og lettrømme. Smak til sausen med salt og pepper, eventuelt litt sukker og eddik. Bland eple- og løkbitene inn i sausen.

Legg sild og saus lagvis i et glass eller krukke, og legg på lokk. Silden bør trekke et par timer i kjøleskap før den spises

Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 1 uke.

Her er alle sildeoppskriftene du trenger

Se hvordan du lager kryddersilde her

Se hvordan du lager din egen tomatsild her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Godfisk.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå

Forsiden akkurat nå - 2

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Himkok tenker nytt og lanserer cocktail- og designmeny

Designelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Alle latte-elskere vil like cappuccinokake
Ukens kake

Alle latte-elskere vil like cappuccinokake

Også om du foretrekker svart kaffe, er denne cappuccinokaken en virkelig godbit.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her