Klissekake med kokostosca i langpanne
Foto: Mats Widén

Klissekake med kokostosca i langpanne

Fremgangsmåte

Visp sammen egg og brun farin. Tilsett smør, kakao, vaniljesukker og salt, og visp til en jevn røre. Bland i melet. Hell røren på et smurt bakepapir i en langpanne 30 x 40 cm. Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter.

Bland imens sammen ingrediensene til toscaen i en kasserolle, og la småkoke under omrøring i 5 minutter. Fordel røren på kaken, og stek i ytterligere 10 minutter. Avkjøl kaken før den skjæres i ruter. Legg rutene i en boks med papir mellom hvert lag. Rutene egner seg godt til frysing.

Tips:
Liker du ikke kokos, kan du erstatte det med revne mandler eller finhakkete hasselnøtter.

Sendt inn av Dansukker

4
4/5 etter 14 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen