Koteletter på ungarsk maner
Foto: Kim Holthe

Koteletter på ungarsk maner

Her har du oppskriften på hvordan ungarere vil at kotelettene skal smake. Vi kan love deg at du ikke vil bli skuffet.

Fremgangsmåte

Krydre kotelettene med salt og pepper og stek dem i smør/margarin i varm panne ca. 2 minutter på hver side. Ta kotelettene ut av pannen.

Rens og skjær løk og paprika i skiver, tomater i båter og finhakk chilipepper. Smelt ca. 3 ss smør/margarin i en panne med høye kanter og ha i grønnsakene. Dryss over paprikapulver og la det surre på svak varme i ca. 10 minutter.

Legg kotelettene over grønnsakene i pannen og la dem trekke med i ca. 5 minutter.

Server poteter eller pasta til.

Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

3
3/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen