Krumkaker uten egg
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Krumkaker uten egg

Fremgangsmåte

Fløte og sukker røres (ikke piskes) til sukkeret er helt oppløst.

Bland det tørre, og ha dette og melken vekselvis i fløteblandingen.

Rør til alt er blandet og røren er glatt. La røren svelle ca. 1 time.

Stekes i krumkakejern. Bruk ei spiseskje røre til hver kake.

VIKTIG: Krumkakene stivner veldig fort og må rulles raskt og rett fra jernet.

Tips: Krumkaker smaker veldig godt med fyll. Pisket krem og friske (eller fryste) bær passer godt, det samme gjør multekrem.

Dette er de syv slagene du skal bake til jul

Nå skal det bakes pepperkaker 

Slik lager du perfekte pepperkakehus 

Hjemmelaget konfekt og supre julegodter 

Lucia-feiring med lussekatter

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Sonja Borgan

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen