Krumkaker uten egg
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Krumkaker uten egg

Du kan fint lage krumkaker uten egg.

Fremgangsmåte

Fremgangsmåte

  1. Fløte og sukker røres (ikke piskes) til sukkeret er helt oppløst.
  2. Bland det tørre, og ha dette og melken vekselvis i fløteblandingen.
  3. Rør til alt er blandet og røren er glatt. La røren svelle ca. 1 time.
  4. Stekes i krumkakejern. Bruk ei spiseskje røre til hver kake.
  5. VIKTIG: Krumkakene stivner veldig fort og må rulles raskt og rett fra jernet.

Tips: Krumkaker smaker veldig godt med fyll. Pisket krem og friske (eller fryste) bær passer godt, det samme gjør multekrem.

VIKTIG: Krumkakene stivner veldig fort og må rulles raskt og rett fra jernet.

Tips: Krumkaker smaker veldig godt med fyll. Pisket krem og friske (eller fryste) bær passer godt, det samme gjør multekrem.

Dette er de syv slagene du skal bake til jul

Nå skal det bakes pepperkaker 

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Sonja Borgan

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet
Dagens rett

Slik skaper du italienske vibber på middagsbordet

Når du gratinerer fisk, asparges og tomater med mozzarella, får du en smakfull rett med et hint av italiensk sommer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv noe nytt med kongekrabben
Dagens rett
Varm kongekrabbe med hvitløk, soyasaus og vårløk

Prøv noe nytt med kongekrabben

Råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker er en super forrett - eller smårett for to.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på
Dagens rett

Pizza er kanskje den beste måten å servere kjøttboller på

Om du går for 100 prosent hjemmelaget, eller velger halvfabrikata for noen av elementene, er det tid og energi som avgjør.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken
Ukens drink

Er du Lennart-fan, vil du garantert like denne drinken

Til tross for et litt merkelig navn er denne drinken absolutt en du bør prøve. Med den populære pærelikøren Xante og ingen vodka, blir dette en lettere men fortsatt smakfull utgave av Lennart .

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her