Krydderstekt reinsdyrflatbiff med deilig tilbehør
KSL Matmerk

Krydderstekt reinsdyrflatbiff med deilig tilbehør

Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.

Fremgangsmåte

Rist de hele krydderene i en tørr panne. Knus og sikt krydderet. Brun reinsdyret i en blanding av olje og smør. Tilsett krydder i panne og vend godt om.

Has på stekebrett og etterstekes i ovn ved 160 grader i ca. 20 minutter. Ta ut og la hvile i 10 minutter.

Persillerøttene skrelles og deles i fire. Forvelles i lettsaltet vann i
ett minutt. Persillerøttene has i en ildfast form og bak i ovn sammen med smør og sitron ved 210 grader i 10 minutter.
 
Pæren skrelles og kuttes i 3 mm tykke skiver. Stekes i en blanding av
smør og sukker. Smakes til med sitronsaft.
 

Servér med sopp og kokte grønne bønner. Anrett reinsdyrfiletene, pære og persillerøtter sammen med sopp og bønner.

Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr

Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her

Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva

Les om det fantastiske reinkjøttet her

Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene

Her finner du deilige retter med vilt

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av KSL Matmerk

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Spania
    Spania
    Volum: 0.75 l Pris: 69.90 kr Bestillingsutvalg
    84 POENG
Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her