Krydderstekt reinsdyrflatbiff med deilig tilbehør
KSL Matmerk

Krydderstekt reinsdyrflatbiff med deilig tilbehør

Flatbiff av reinsdyr smaker fantastisk når du tilbereder den slik vi her foreslår for deg.

Fremgangsmåte

Rist de hele krydderene i en tørr panne. Knus og sikt krydderet. Brun reinsdyret i en blanding av olje og smør. Tilsett krydder i panne og vend godt om.

Has på stekebrett og etterstekes i ovn ved 160 grader i ca. 20 minutter. Ta ut og la hvile i 10 minutter.

Persillerøttene skrelles og deles i fire. Forvelles i lettsaltet vann i
ett minutt. Persillerøttene has i en ildfast form og bak i ovn sammen med smør og sitron ved 210 grader i 10 minutter.
 
Pæren skrelles og kuttes i 3 mm tykke skiver. Stekes i en blanding av
smør og sukker. Smakes til med sitronsaft.
 

Servér med sopp og kokte grønne bønner. Anrett reinsdyrfiletene, pære og persillerøtter sammen med sopp og bønner.

Se alt det gode du kan lage av reinskav og andre stykningsdeler av reinsdyr

Lekre oppskrifter på reinsdyr finner du her

Alle fakta om rein og hvilke deler av dyret du bruker til hva

Les om det fantastiske reinkjøttet her

Reinsdyrkjøtt er noe av de beste vi har. Prøv en av disse oppskriftene

Her finner du deilige retter med vilt

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av KSL Matmerk

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Spania
    Spania
    Volum: 0.75 l Pris: 69.90 kr Bestillingsutvalg
    84 POENG
Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her