Kyllingkarbonade med speilegg og tomatsalsa
Foto: Synnøve Dreyer

Kyllingkarbonade med speilegg og tomatsalsa

Fremgangsmåte

Bland kjøttdeigen med salt, pepper og litt hakket timian. Form til fire karbonader.

Stek dem 3-4 minutter på hver side til de er gjennomstekt.

Del tomatene i båter og ta ut kjernene og stilkfestet før du finhakker dem. Bland sammen dressingen og smak til med salt og pepper. Hell dressingen over tomatbitene og dryss finhakket basilikum over.

Slå egget i varm panne med litt smør og stek det til hviten stivner og plommen fortsatt er litt rennende (her er egget stekt i en hjerteform).

Legg egget over karbonaden, og server sammen med tomatsalsa og friske urter.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen