Kyllinglår i yoghurt tandori med rismix

Fremgangsmåte

Rør yoghurt, tandorikrydder og hvitløk sammen og smak til med salt og pepper.
 
Ha i kyllinglårene og la de marinere i et par timer eller natten over i kjøleskapet.
 
Ta kyllinglårene opp av marinaden og legg dem på en bakeplate med bakepapir. Stek kyllinglårene i ovnen i ca. 45 min. ved 160 grader.
 
Skjær paprikaen i strimler og bak dem møre i ovnen i ca. 20 min. ved 160 grader. Ha paprikaen i en blender sammen med hvitløken. Blend det sammen til en tykk pure sammen med litt olivenolie.
 
Tilsett parmesanen og blend glatt, smak til med salt og pepper.
 
Kok risen som anvist på pakken. Bland så den varme risen sammen med paprikapuréen og purreringene og smak til med salt og pepper.
 
Pynt evt. med litt høvlet parmesan.

Sendt inn av Flemming Lykke

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her