Denne retten kan varieres i det uendelige med forskjellige grÞnne vekster som det skal rikelige mengder av. Den kan ogsÄ lages med fiskefilet og artisjokkbunner.
Sauter lĂžk i olivenolje. Ha i renskĂ„ret lammekjĂžtt fra skulder og lĂ„r. Beregn ca 200 g pr porsjon. Hvis det er et lite lam, kan du ta med beina ogsĂ„ for Ă„ fĂ„ mest mulig smak. Sauter kjĂžttet til det er pent brunt. Hell over hvitvin og salt, la smĂ„koke i 10 minutter. Grovhakk spinat og fennikeltopper og ha oppi gryta, spinaten fĂžrst siden den avgir en del vann. Ha i hakket vĂ„rlĂžk. Tilsett litt vann og la smĂ„koke i 1-1 œ time avhengig av hvor mĂžrt kjĂžttet er. 10 minutter fĂžr retten er ferdig klemmes en sitron over. Dryss over knust grĂžnn pepper fĂžr servering.
Mange andre deilige retter med lam
Her fÄr du svÊrt sÄ praktiske kokketips
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent pÄ Apéritifs Mat & vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig