Lammekoteletter med pizzaiola
Foto: Per Alfsen

Lammekoteletter med pizzaiola

Denne retten passer godt på en lørdag. Med den spennende sausen til blir det helt sikkert en suksess.

Fremgangsmåte

Stek kotelettene i varm jernpanne slik at de blir pent brune. Dryss på litt salt, pepper og basilikum.

Server med sausen pizzaiola, pasta og sitronbåter.

Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres dem lett i olivenolje i en panne, ha i tomater og tomatpuré og la sausen koke inn litt.

Del olivenene i to og ha over i sausen rett før servering.

Her mange flere oppskrifter med lammekoteletter 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen