Visp eggeplommer og melis lett sammen. Tilsett limeskall og -saft.
Pisk kremen til den er fast og vend den i røren. Ha røren i en form og frys den i 4-5 timer.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
Visp eggeplommer og melis lett sammen. Tilsett limeskall og -saft.
Pisk kremen til den er fast og vend den i røren. Ha røren i en form og frys den i 4-5 timer.
Sendt inn av Dansukker
Det er det lille chilibittet og den balanserende smaken av tørket frukt som gjør disse muffinsene til noe litt utenom det vanlige.
Les hele sakenEn svært tradisjonsrik druesort som i ny fortolkning har gitt dette for oss hittil ukjente området ny energi.
Les hele sakenVinleksikonet alle vininteresserte må har, er i ny versjon med 1 million oppføringer.
Les hele sakenDe norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker.
Les hele sakenUtforsk historien til vinprodusenten Thomas Barton mens du nyter de klassiske Bordeaux-vinene sammen med førsteklasses mat.
Les hele sakenBest av alt er at de byr på knallgod valuta for pengene.
Les hele saken