Visp eggeplommer og melis lett sammen. Tilsett limeskall og -saft.
Pisk kremen til den er fast og vend den i røren. Ha røren i en form og frys den i 4-5 timer.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
Visp eggeplommer og melis lett sammen. Tilsett limeskall og -saft.
Pisk kremen til den er fast og vend den i røren. Ha røren i en form og frys den i 4-5 timer.
Sendt inn av Dansukker
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenVi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenSaftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele saken