Visp eggeplommer og melis lett sammen. Tilsett limeskall og -saft.
Pisk kremen til den er fast og vend den i røren. Ha røren i en form og frys den i 4-5 timer.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
Visp eggeplommer og melis lett sammen. Tilsett limeskall og -saft.
Pisk kremen til den er fast og vend den i røren. Ha røren i en form og frys den i 4-5 timer.
Sendt inn av Dansukker
Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.
Les hele sakenHar du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.
Les hele sakenDu loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenMed dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenTyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenDenne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.
Les hele saken