Meksikansk eggerøre
Foto: Kim Holthe

Meksikansk eggerøre

Lag en eggerøre med mye smak. Denne oppskriften har sitt opphav i Meksiko.

Fremgangsmåte

Stek først løk og chilipepper i olje til løken er blank.

Visp sammen egg, salt og pepper og bland i tomatene, løk og chilipepper.

Bruk forholdsvis sterk varme på pannen.

Hell i eggeblandingen og dra sammen langs pannebunnen etterhvert som det stivner. Server eggerøren varm.

Flere retter med eggerøre

Se alt det god du kan bruke egg til

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker

5
5/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen