Mokka fudge-kake

Mokka fudge-kake

Denne sjokoladekaken passer til bursdag, bryllup, fest eller når du har skikkelig lyst på noe godt.

Fremgangsmåte

Glasur:
Bland sammen alle ingrediensene og pisk i et par minutter. Dekk skålen med plast og la den stå kjølig i 3-4 timer.

Kakebunn:
Pisk smør og 200 g av sukkeret lett og luftig. Skill eggeplommene fra eggehvitene og tilsett en eggeplomme om gangen i smørblandingen. Tilsett deretter smeltet sjokolade, og vend inn hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, pulverkaffe, melk og rømme.

Pisk eggehvitene stive, tilsett resten av sukkeret og pisk til alt er stivt. Vend forsiktig inn i kakedeigen.

Fordel røren i to godt smurte 22 cm springformer og stek ved 180 °C i ca. 30 minutter.

Montering:
Avkjøl kakene og del hver kakebunn i to lag. Fordel glasuren mellom alle lag og på toppen.

Her finner du mange oppskrifter på deilige sjokoladekaker

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Brodogkorn

3
3/5 etter 9 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen