Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika
Foto: TINE

Ostefylte kyllingbryst med couscous og paprika

Fremgangsmåte

Visp sammen fløte og mel i en kjele. Smuldre i buljongen. Tilsett hvitløk og kremost.

La sausen trekke et par minutter under omrøring. Rør i gressløken rett før servering.

Fylte kyllingfileter:
Skjær et snitt i kyllingfiletene og fordel ost og hakket paprika i lommen. Fest med en tannstikker av tre uten smak.

Krydre filetene med salt og pepper og stek dem i smør i panne.

Til servering:

Lag couscous som anvist på pakken og rør inn hakket rød paprika. Server dette ved siden av de fylte kyllingene med sausen over.

Flere fristende kyllingretter

Tips: Surr gjerne inn kyllingfiletene i bacon eller spekeskinke - det gir en flott smak og filetene holder enda bedre på saftigheten og fasongen.

Sendt inn av TINE

5
5/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen