Ostefylte kyllingbryst
Foto: Lisa Westgaard

Ostefylte kyllingbryst

Kyllingbryst blir ikke bedre enn når du fyller det med ost slik som i denne oppskriften.

Fremgangsmåte

Vask og kok poteter.

Del kyllingfiletene nesten gjennom horisontalt, slik at de kan brettes ut. Fyll filetene med ost og ha på krydder.

Rull filetene sammen og fest de sammen med en tannpirker eller knyt dem sammen med en hyssing.

Stek filetene i litt smør på middels varme slik at de får en brun overflate. La filetene ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte. 

Del potetene i skiver. Stek potetskivene i smør til de er gylne. Legg over på et serveringsfat. Hold det varmt.

La grønnsakene frese på middels varme i 5-10 minutter i smør. Krydre grønnsakene og legg oppå potetskivene. 

Server kyllingfiletene på en seng av potetskiver og grønnsaker.

Se flere gode kyllingretter her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for meieriprodukter

4
4/5 etter 19 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen