Paibunn:
Bland smør, sukker og mel til en deig - gjerne i foodprosessor. Trykk deigen ut i en smurt form, ca. 22 cm i diameter. La den stå kjølig en halv times tid
Prikk paideigen med en gaffel og stek den ved 200°C i ca. 15 minutter.
Fyll:
Kok den rensede og oppdelte rabarbraen med sukker og vann i en kjele. Ta opp rabarbraen når den er nesten myk. La væsken koke inn til en tykk saus. Ha i rabarbrabitene igjen og avkjøl. Du kan også jevne med litt potetmel for å få tykkere fyll.
Bre rabarbrakompotten over kaken, dekorer med skivede jordbær, og server paien med vaniljesaus eller pisket kremfløte.
Her er alt du trenger å vite om rabarbra
Her finner du mange deilige desserter
Og her finner du mange oppskrifter der rabarbra er med
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig